Menu
Belgie / Golfen / Golfweekend

Golfen en Slapen op de Golfbaan

Zoekt u 1 locatie om te slapen en te golfen?

Dan is dit absoluut een aanrader. Wel verstandig om heel vroeg te boeken omdat er maar weinig hotelkamers zijn.

Bij dit hotel in de streek van de 3 landen liggen onze 3 golfbanen. De beginnende golfer kan starten op een 9-holes baan. De ervaren golfer kan een balletje slaan op de twee 18-holes banen. U overnacht in een comfortabele kamer in het sfeervolle hotel. Heerlijk 3 dagen genieten in het zuiden net over de grens in België. Kortom, hier kunt u golfen en slapen op de golfbaan!

Overnachten in heerlijke hotel kamers

Het hotel heeft 11 kamers. De kamers variëren van een standaard tot een suite kamer. De kamers bieden comfort aan die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. U overnacht in een kamer met twin bed.
De kamers zijn modern en uitgerust met de nieuwste apparatuur. De televisie op de kamer is verbonden met een satelliet. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, bad en douche.

Magische omgeving

Het landschap is groen en heuvelachtig van het Land van Herve. Een magische omgeving die wordt omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen.
Op minder dan 30 minuten van Maastricht ligt golfcomplex van Henri Chapelle. De oude gerestaureerde boerderij dient als clubhuis. Op het terras kunt u genieten van een hapje en drankje en de prachtige omgeving.

Trek uw golfschoenen maar aan en kom naar België om te Golfen en Slapen op de golfbaan!